Nyheter

Kom och träffa Nordens starkaste lag på Nordbygg, 10-13 april

Under Nordbygg hittar du Larmia i monter A33:11. Där kommer vi att visa våra användarvänliga och framtidsäkrade system, allt ifrån våra centralenheter till moduler, regulatorer och tjänster.
”Vi är inte bara bra på alla olika delar, utan erbjuder också den sammantaget bästa helhetslösningen och det vill vi passa på att visa på Nordbygg”, säger Vice VD Stefan Bolöv på Larmia Control AB.
I år har vi också kryddat montern med några överraskningar och bjuder på marknadens bästa snittar i form av Skedvi bröd och Gustafskorv, att skölja ner med en trevlig pilsner för den som önskar – väl mött!


Fidelix förvärvar Larmia Control

Larmia är ett anrikt svenskt teknikbolag inom databaserade styr-, regler- och övervakningssystem för fastighetsautomation. Bolaget, som i år firar sitt 50-årsjubileum, är välkänt i marknaden för sina högkvalitativa och användarvänliga lösningar för fastighetsbranschen.

Januari 2018 förvärvade Fidelix Sverige AB  Larmia Control AB (“Larmia”) i Sollentuna från Hans Bolöv och Stefan Bolöv. Investeringen är en del i Fidelix strategiska satsning för att bli marknadsledare inom energieffektiva, användarvänliga och öppna byggnadsautomationssystem.

Stefan Bolöv, Vice VD Larmia :  Detta är ett naturligt nästa steg för oss – bolagen kompletterar varandra väl och vi delar såväl kultur som en passion för att leverera ett ännu bättre inomhusklimat. Tillsammans är vi också bättre rustade att utveckla nästa generations produkter”.

Tomas Frändén, VD Larmia: Vi är mycket glada att Larmia Control nu blir en del av Fidelixgruppen. Vi kommer att tillsammans med Larmiateamet utöka vår närvaro på den svenska marknaden  och vidareutveckla än mer marknadsanpassade lösningar.
Mer information


W17 klar för leverans
Från och med idag, fredagen 8 september, kommer alla Avalon-beställningar att levereras som W17.


Ny återförsäljare – Jadaab, Östersund
Larmia välkomnar Energi och Inneklimat som återförsäljare av Larmia styr- och övervakningssystem.
Mer information


Ny återförsäljare – Energi och Inneklimat AB, Norrköping
Larmia välkomnar Energi och Inneklimat som återförsäljare av Larmia styr- och övervakningssystem. Energi och Inneklimat är en heltäckande samarbetspartner inom fastighet tekniska installation med bred kunskap och lång erfarenhet.
Mer information


Larmia söker återförsäljare i Skåne och norra Norrland
 Nya Återförsäljare Skåne och norra Norrland (pdf)


Hotell Voksenåsen i Oslo
En nationalgåva från Norge 1955. Statens fastighetsverk förvaltar anläggningen och 2013 påbörjades en överenskommelse för att skapa en hållbar byggnad.
 Artikel i Aktuella Byggen 2016 (pdf)


Nytt Projekt – Urban Escape SCADA
Larmia gratulerar KSS Klimat & Styrsystem som har av Zengun fått förtroendet att sköta integreringen av SCADA-systemet för hela projektet Urban Escape med Larmia produkter.
Mer information


Larmia Control AB söker Säljare/Marknadsförare
Läs mer om tjänsten:
 Larmia Control AB söker Säljare/Marknadsförare.pdf


Larmia Control AB söker Systemutvecklare
Läs mer om tjänsten:
 Larmia Control AB söker Systemutvecklare.pdf


Nyhet! EcoPAC PLC