Kvalitet, Användarvänlighet, Skalbarhet och Öppenhet
Svenska    English
Larmia övervakningssystem fastighetsautomation
 
RePlayer
RePlayer är en händelsestyrd återuppspelningsfunktion. Man kan t.ex. klicka på ett larm i larmlistan för att automatiskt hoppa till driftbilden för denna grupp, och få händelseförloppet precis innan larmet utlöstes upp spelat för sig. På så vis får man reda på vad som ledde till larmet.


RePlayer
Klicka på larmet i listan för att få upp manöverrutan och tryck sedan på RePlayer.


RePlayer
RePlayer aktiveras och en uppspelning av driftbilden som tillhör larmet påbörjas 1 minut innan larmet utlöstes. Detta ger möjlighet att följa förloppet som ledde till att larmet utlöstes.


RePlayer
Uppspelningen är klar och larmet har löst ut.

Man kan välja om uppspelningen ska pausa direkt när larmet löser ut, eller om man vill att uppspelningen ska fortsätta för att t.ex. kunna se när aggregatet stannar efter att ett frysskyddslarm har löst ut.

RePlayer kan även användas för att få en snabb översikt av viktiga händelser under ett angivet tidsspann. Man kan t.ex. ange datumen från när man gick på ledighet tills man kom tillbaka och därefter få väsentliga händelser uppspelade för sig efter önskad filtrering på t.ex. bara prio 1-larm.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför användarvänliga datoriserade styr-, regler- och övervakningssystem för fastighetsautomation.
Kännetecknande för våra produkter är:

Kvalitet, Användarvänlighet, Skalbarhet och Öppenhet
HemOm ossProdukterEvo plattformProjektDokumentationSupportAktuelltRepresentanterKontakta oss
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Larmia Control AB
Box 83
191 22 Sollentuna
Sverige
Besöksadress
Aniaraplatsen 4, 3tr
Sollentuna
Sverige

Telefon: 08 - 444 53 00
Fax: 08 - 444 53 19
Email: info@larmia.seProducerad av Camero.


Cookies