Kvalitet, Användarvänlighet, Skalbarhet och Öppenhet
Svenska    English
Larmia övervakningssystem fastighetsautomation
 
uCon Mobilapp för iOS och Android
Med uCon från Larmia Control AB kan du enkelt ansluta till din Atlantis-server eller Avalon PLC för att styra och övervaka anläggningens status.

Appen är uppdelad i tre olika huvudvyer: Anläggningar, Larmlista och Grupplista.


Anläggningsvyn används för att skapa och konfigurera anslutningar, och för ansluta mot olika PLC:er eller SCADA-system. Du ansluter enkelt mot en anläggning genom att klicka på den.

    

Larmlistan visar samtliga larm i PLC:n eller SCADA-system dynamiskt. Klicka på ett larm i listan för att öppna dess dialog. I dialogen kan du kvittera okvitterade larm samt se larmstatistik.

    

Grupplistan visar samtliga grupper i PLC:n eller SCADA-systemet. Klicka på en grupp för att visa dess objektlista. Objektens status uppdateras dynamiskt i objektlistan. Genom att klicka på ett objekt öppnar du dess dialog där du kan, beroende av objekttyp, t.ex. ställa manövrar och börvärden samt se statistik.

        


Appen är gratis att ladda ner men för att ansluta mot PLC eller SCADA krävs en uCon-serverlicens samt att webbserverpaketet är version 3.2 eller senare.

Android app on Google Play

uCon - Produktblad (pdf)

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför användarvänliga datoriserade styr-, regler- och övervakningssystem för fastighetsautomation.
Kännetecknande för våra produkter är:

Kvalitet, Användarvänlighet, Skalbarhet och Öppenhet
HemOm ossProdukterEvo plattformProjektDokumentationSupportAktuelltRepresentanterKontakta oss
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Larmia Control AB
Box 83
191 22 Sollentuna
Sverige
Besöksadress
Aniaraplatsen 4, 3tr
Sollentuna
Sverige

Telefon: 08 - 444 53 00
Fax: 08 - 444 53 19
Email: info@larmia.seProducerad av Camero.


Cookies